Turvallinen ja sujuva poiminta ja toiminta mansikan itsepoimintatilalla

Tervetuloa mansikan itsepoimintatilalle! Ota mukaan kotoa omat poiminta-astiat.  Meillä ei ole enää käytössä lainattavia poiminta-astioita hygieniasyistä. Voit myös ostaa meiltä omaksi mansikkaämpärin (3 € ) tai pahvilaatikon (1 €).

Jokaisen myyntikatoksen yhteydessä on käsienpesupiste, jossa on vettä, saippuaa, käsipaperia ja käsienpesuohje. Pellolla jaamme asiakkaat riveille huomioiden turvavälit. Otathan sinäkin huomioon turvallisen etäisyyden muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan.

Kannattaa ottaa mukaan parit erilaiset kegät, koska pellolla saattaa joinakin päivinä tarvita esimerkiksi kumisaappaita. Ota mukaasi päähine ja vesipullo. Eväitä on kiva syödä mansikanpoiminnan lomassa. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita mansikkapellolle nauttimaan kesäpäivistä ja makoisista mansikoista! Pidäthän kuitenkin huolta, että lapset eivät juokse mansikkapellolla rivivälissä, koska mansikat tallaantuvat helposti! Noudatathan muutenkin rivioppaamme ohjeita pellolla.

Mansikoita saa maistella muutaman pellolla poimittaessa, mutta pelkästään syömään tuleminen on ehdottomasti kiellettyä. Jokaisella, joka menee pellolle, on oltava oma poiminta-astia, johon mansikoita poimitaan. Emme ole halunneet laittaa pellolle pääsyyn mitään “pääsymaksua”, vaan kaikki ovat tervetulleita. Heti poiminnan jälkeen tullaan myyntipaikalle ja maksetaan mansikat. Kaikki poimitut mansikat on maksettava, eikä niitä saa kaataa maahan, tai alkaa syömään ennen maksamista.

Maksuvälineenä meillä käy käteinen ja kortti. Tervetuloa Myllykylän Mansikkaan ja Marjatila Juhmoon perheen ja ystävien kanssa nauttimaan kesän parhaasta herkusta ja upeista, suomalaisista kesäpäivistä!